Oog voor Kristy Ton

Oog voor Kristy Ton

Wielrennen bij JvR de Batauwers is meer dan presteren en winnen (op niveau). Wij willen een vereniging zijn en blijven met oog voor eenieder ongeacht de behaalde prestaties. Daarom willen we graag onze leden en vrijwilligers zichtbaar maken middels het publiceren van een leden profiel….

Even voorstellen:
Mijn naam is Kristy Ton, ik woon in Geldermalsen en ben 16 jaar oud.
Mijn hobby’s zijn schaatsen en natuurlijk wielrennen, daarnaast vind ik het leuk en gezellig om tijd door te brengen met vriendinnen.
Wat ik zo leuk vind aan wielrennen is het gevoel van de snelheid die je soms hebt en dat je alles even kan vergeten. Als je een lange dag hebt gehad is het heerlijk om even de fiets op te gaan en alles te laten gaan of even rustig na te denken.
Ik fiets op de weg, om te gaan crossen lijkt mij heel gaaf alleen zit mijn winterprogramma al vol met het schaatsseizoen.

Wielrennen bij JvR de Batauwers is zo leuk omdat er een heel welkom gevoel is. Nog een reden is de groep die we hebben, ik kan heel veel leren van de rijders waar ik mee train en het is erg gezellig.

Mijn mooiste fiets herinnering is denk ik toch wel het NK tijdrijden van vorig jaar. Vorig jaar was mijn eerste seizoen dat ik wedstrijden reed maar door Covid-19 is dat toch iets anders geworden dan van tevoren gedacht. Uiteindelijk had ik mezelf nog geplaatst voor het NK tijdrijden en ben daar 16e geworden, dat was iets wat ik niet had verwacht in mijn eerste wedstrijdseizoen.

Als ik op een onbewoond eiland zou wonen zou ik meenemen: een slaapzak, mijn telefoon en een mountainbiken om het eiland te verkennen.