Lid worden

Leuk dat je wellicht lid wil worden….

De vereniging JvR de Batauwers heeft veel te bieden voor eenieder die actief bij de vereniging wil horen.  Samen maken we de vereniging en helpen we elkaar verder in de talentontwikkeling en sport plezier beleving.

Via deze website proberen we een idee te geven over het wielrennen bij onze vereniging zoals over het jeugd wielrennen, de nieuwelingen, junioren, senioren, en het vrouwen wielrennen.
Voor de beginnende JEUGD wielrenners bieden we de mogelijkheid om eens te komen proeven aan het wielrennen en of het veldrijden.  Kom op dinsdag avond kijken en neem je fiets mee of maak gebruik van de leenfietsen (indien beschikbaar in de juiste maat).  Jeugd renners kunnen 4 keer vrijblijvend deelnemen aan enkele trainingen waarbij 2 keer gratis een leenfiets kan worden gebruikt. Daarna kunnen fietsen tijdelijk worden gehuurd.  Laat ons via info@jvrdebatauwers.nl weten dat je komt kijken en kom naar een trainingsbijeenkomst.

Wil je nog even aankijken of (jeugd)wielrennen echt interessant is, kijk dan eens naar deze Youtube kanalen of neem contact met ons op om je vragen te stellen!  Wellicht dat dit informatie boekje  je verder kan helpen. Er is veel te vertellen over (jeugd) wielrennen en dat doen we graag persoonlijk

Van vereniging overstappen ?

Ben jij al een wielrenner en lid bij een andere vereniging  ? Overweeg je over te stappen naar JvR de Batauwers ? Het is onze ervaring dat wielrenners die een vereniging overstap overwegen specifieke vragen hebben over de training benadering, begeleiding, en wedstrijdprogramma. Als dit voor jou geldt, neem dan contact op met ons via email  info@jvrdebatauwers.nl

Contributie

Contributie kosten bedragen voor jeugd <14 jaar 50 euro per jaar, leefdtijdsgroep 15+ jaar  80 euro, voor niet wedstrijd licentie houdende leden (recreant) 55 euro per jaar. Familie lidmaatschap (3 leden of meer) kost 160 euro per jaar. Voorwaarden vermeld in aanmeldingsformulier

Jij wilt lid worden !

Leuk!  Meld je aan via dit inschrijfformulier, druk het af, vul het in en stuur het terug (tip.. neem een foto met je telefoon) per e-mail naar secretaris@jvrdebatauwers.nl   Lidmaatschap betekent dat je akkoord gaat met onze privacy verklaring. Lidmaatschap loopt per kalenderjaar en opzeggingen moeten schriftelijk worden gedaan voor december.
Mochten kosten een belemmering zijn voor een kind om lid te worden, kijk dan eens bij het jeugdfonds Sport & Cultuur

 

Trainingslid worden.

Het is mogelijk trainingslid te worden bij JvR de Batatuwers indien je de KNWU wedstrijd licentie liever bij een andere vereniging hebt.  Trainingsleden mogen deelnemen aan veld- en wegtrainingen op de dinsdag en donderdag avonden eveneens de woensdagavondactiviteiten. Wedstrijd licentie leden van KNWU wielrenverenigingen AXA Valleirenners uit Veenendaal zijn welkom op onze trainingen en zomeravond competitie zonder lidmaatschapsverplichting (dank voor de vele jaren dat wij bij AXA welkom waren toen wij geen afgesloten parcours hadden).