Lid worden

Leuk dat je wellicht lid wil worden….

De vereniging JvR de Batauwers heeft veel te bieden voor eenieder die actief bij de vereniging wil horen.  Samen maken we de vereniging en helpen we elkaar verder in de talentontwikkeling en sport plezier beleving.

Via deze website proberen we een idee te geven over het wielrennen bij onze vereniging zoals over het jeugd wielrennen, de nieuwelingen, junioren, senioren, en het vrouwen wielrennen.

Voor de beginnende JEUGD wielrenners bieden we de mogelijkheid om eens te komen proeven aan het wielrennen en of het veldrijden.  Kom op dinsdag avond kijken en neem je fiets mee of maak gebruik van de leenfietsen (indien beschikbaar in de juiste maat).  Jeugd renners kunnen 4 keer vrijblijvend deelnemen aan enkele trainingen waarbij 2 keer gratis een leenfiets kan worden gebruikt. Daarna kunnen fietsen tijdelijk worden gehuurd.  Laat ons via info@jvrdebatauwers.nl weten dat je komt kijken.

Wil je nog even aankijken of (jeugd)wielrennen echt interessant is, kijk dan eens naar JvR de Batauwers op Youtube  of neem contact  op en stel je vragen !   Er is veel te vertellen over  wielrennen en dat doen we graag persoonlijk.

Meld je aan als lid

Je meldt je aan als lid van onze vereniging via het Inschrijfformulier . Druk het af, vul het in en stuur het terug (tip.. neem een foto met je telefoon) per e-mail naar secretaris@jvrdebatauwers.nl 
Lidmaatschap loopt per kalenderjaar en opzeggingen moeten schriftelijk worden gedaan voor december! Andere voorwaarden staan vermeld op het inschrijfformulier  en in de Huisregels.

De contributie kosten

De contributie zoals vastgesteld staat vermeld op het inschrijfformulier.

Als kosten een belemmering zijn om lid te worden, kijk dan eens bij het jeugdfonds Sport & Cultuur of op het volwassenfonds

Van vereniging overstappen ?

Ben jij al een wielrenner en lid bij een andere vereniging  ? Overweeg je over te stappen naar JvR de Batauwers ? Het is onze ervaring dat wielrenners die een overstap overwegen specifieke vragen hebben over de training benadering, begeleiding, en wedstrijdprogramma. Stel je vragen via info@jvrdebatauwers.nl

Trainingslid worden

Je kan trainingslid worden en je KNWU wedstrijd licentie bij een andere vereniging houden. Hierdoor kan je deel nemen  aan veld- en wegtrainingen op de dinsdag en donderdag avonden evenals de woensdagavondactiviteiten. Trainingsleden maken geen reclame voor JvR de Batauwer (sponsoren) en het lidmaatschap is vanaf 2023 daarom duurder dan een normaal lidmaatschap van JvR de Batauwers.

Wedstrijd licentie leden van KNWU wielrenverenigingen AXA Valleirenners uit Veenendaal zijn welkom op onze trainingen en  de woensdagavonden zonder lidmaatschap of andere betaal verplichting (dit als dank voor de vele jaren dat wij bij AXA welkom waren toen wij geen afgesloten parcours hadden).