MNC voorjaarscompetitie

De KNWU Midden Nederland organiseert in samenwerking met diverse wielrenverenigingen in het district de MNC Voorjaarscompetitie. Deze competitie is opgezet voor eenieder die training wedstrijden wil rijden ter voorbereiding van het nieuwe wegseizoen.  Details over regelgeving, wedstrijdschema en locaties op  KNWU Midden competitie pagina. In 2020 zal de MNC voorjaarscompetitie bij JvR de Batauwers zijn op  16 Februari en 8 maart.

KNWU Basis lidmaatschap leden (iedereen bij JvR de Batauwers) uitgezonderd de jeugd kunnen deelnemen

Starttijden om 10:00 uur en 12:00 uur.

De indeling 2020 is als volgt:
a) B-klasse om 10:00 uur:
 Masters 50+ (1 uur)
 Sportklasse (>1 uur)
 Nieuwelingen (< 1 uur)
 Dames (< 1 uur)
b) A-klasse om 12:00 uur:
 Elite / beloften (> 1.15 uur)
 Junioren (> 1 uur)
 Amateurs (> 1 uur)

In 2020 zal Masters 40+ niet meer bestaan wegens te weinig deelnemers in afgelopen 2 edities, zij kunnen inschrijven bij Sportklasse of Amateurs

Indien deelnemers aantallen gedurende de Voorjaarscompetitie sterk teruglopen is het mogelijk dat bij de 2 laatste wedstrijden de wedstrijden worden samengevoegd en er nog maar 1 start voor alle categorieën zal plaatsvinden. Deze start is dan om 11.00 uur. Via de website www.knwumidden.nl zal dit tijdig worden bekendgemaakt.

Licentie

Elke deelnemer dient geldende basislidmaatschap of licentie van de KNWU te tonen.  Aangezien de basislicentie niet meer wordt geprint moet deze op uitgeprint papier worden weergegeven OF als foto op telefoon worden getoond ! Geen licentie betekent NIET starten. 

Inschrijfgeld

€ 3 per persoon. Hiervan is de helft (na aftrek van jurykosten) voor de organiserende vereniging. De andere helft zal aan het eind van de competitie gebruikt worden als prijzengeld voor de renners.
Als borg voor rugnummer, dient men 5 euro te betalen aan de inschrijftafel.

Chip/transponder

Er wordt gereden zonder gebruik van transponder.

Wanneer in Tiel?

Zondag 16 Februari en Zondag 8 Maart op ons parcours te Tiel.