Dit is leuk !

Als fietsen alleen niet meer genoeg is dan ben jij bij JvR de Batauwers an het  juiste adres ! Elke week zijn meer dan honderd leden actief met het wielrennen, op de baan, op de weg, of met wedstrijden in de buurt of zelfs heel ver weg. Voor iedereen is er iets van plezier, want wij geloven dat blijvende sportieve prestaties alleen vanuit plezier ontstaan.

Wielrennen is mogelijk voor kinderen vanaf het jaar dat ze 8 worden en kinderen van 7 kunnen zelfs al in het najaar beginner met het veldrijden. Maar ook voor de oudere jeugd, jong volwassenen en senioren hebben we vele mogelijkheden. En wielrennen is al heel lang iets van jongens en meisjes, mannen en vrouwen.

Wat betekent wielrennen bij JvR De Batauwers ??

Voor de jeugd trainingen  hebben we 1 of 2 keer per week leuke trainingen met daarnaast wedstrijden in de buurt of indien gewenst door het hele land.

Jongeren die 15, 16, 17, of 18 jaar zijn behoren tot de nieuwelingen en junioren groep. Voor hun hebben we trainingen en de woensdagavond competitie, daarnaast zijn er veel wedstrijden rond de kerk, of klassiekers verspreid door het land.

Voor de amateurs/ belofte wielrenners zowel vrouwen en mannen hebben we trainingen en de woensdagavond competitie. Voor de sterkere renners zijn er mogelijkheden in de klassieker wedstrijden en of deel te nemen aan de Dutch Food Valley Cycling Team of via ons eigen vrouwen team.

Wat kost dat dan ?

Je kan je wielrenfiets zo duur maken als je zelf wilt, maar dat hoeft niet want de sporter bepaald het resultaat !
Lidmaatschap tot en met 14 jaar is  65 euro, daarboven 80 euro per jaar (2023 prijzen). Voor de tijdregistratie is een transponder (huur) nodig. Wedstrijden zijn gratis voor de jeugd.
Hier vind je meer informatie over lidmaatschap kosten en clubkleding
en voor wie begint en nog geen fiets heeft hebben we huurfietsen
Als lid aanmelden gaat via het inschrijfformulier !

Vragen ?  

Bel    0647100901
whatsapp    0647100901
email info@jvrdebatauwers.nl

En zo kan jij wellicht ook wielrennen

Een klassieker junioren wedstrijd (17 en 18 jaar)  over de openbare weg. Vol gas !

 

Wielrennen ? JvR de Batauwers ! Als fietsen alleen niet meer genoeg is.