Woensdagavond vrije avond

avond vrij trainenElk jaar gebeurt het onvermijdelijke: Het najaar begint en de winter komt waarbij het wielrennen over de weg door glad, slecht weer en weinig licht moeilijker wordt.

Bij JvR de Batauwers gaat wordt dan het veldrijden opgestart en diverse leden rijden op de baan in Amsterdam of Apeldoorn. Nadat het veldrijden afgelopen is wordt de baan op woensdag avond opengesteld om op het verlichte parcours vrij te trainen totdat medio maart de woensdag voorjaarscompetitie begint. Na afloop van de voorjaarscompetitie en voordat de najaarscompetitie begint is het parcours beschikbaar voor vrije training, lees meer hieronder.

Fiets in eigen tempo of sluit aan bij een groep dat jouw tempo fietst.  Kan je niet mee komen met de snelste/ snellere groepen, blijf dan goed rechts op het parcours fietsen en sluit aan bij iemand anders die jouw tempo fietst.

Waar & Wanneer:

Elke woensdag avond op het Parcours van JvR de Batauwers in februari en deels in maart en tussen de voorjaars en najaarscompetitie. Kijk op de pagina over de woensdagavond competitie competitie om te zien wanneer dit is. Of kijk op ons evenementenoverzicht 

Dankzij Loonbedrijf Bongers is het parcours shoongemaakt van de modder zodat er weer veilig gefietst kan worden op het parcours.

Hoe laat

Tussen 1900 en 2100 kunt u starten en stoppen wanneer u wilt.
Aanmelden en betalen in het clubhuis (na)bij de bar is verplicht.

Kosten

Leden van JvR de Batauwers kunnen gratis deelnemen (in clubkleding).
Het tarief voor niet leden is 3,50 euro per deelname.  Betaling via PIN in de kantine heeft de voorkeur.
Het is mogelijk om deelname af te kopen door lid als recreant (zonder KNWU wedstrijd licentie) en tevens deelname aan de woensdagavond competitie mogelijk is.

Let op. Bij deelname gaat u akkoord met onze huisregels en privacyverklaring  Deelname is altijd op eigen risico !