Woensdagavond vrije avond

avond vrij trainenElk jaar gebeurt het onvermijdelijke: Het najaar begint en de winter komt waarbij het wielrennen over de weg door glad, slecht weer en weinig licht moeilijker wordt.

Bij JvR de Batauwers bestaat de mogelijkheid om in deel van januari, februari en deel van maart door te kunnen fietsen. IN die maanden kan elke woensdag avond het verlichte parcours worden gebruikt totdat medio maart de Gejo woensdag voorjaarscompetitie begint).

Fiets in eigen tempo of sluit aan bij een groep dat jouw tempo fietst.  Kan je niet mee komen met de snelste/ snellere groepen, blijf dan goed rechts op het parcours fietsen.

Waar & Wanneer:

Elke woensdag avond op het Parcours JvR de Batauwers vanaf eind januari, in februari, en deels in maart
Woensdag 01 februari verwachten we weer te beginnen

We beginnen pas in januari nadat de cyclocross trainingen zijn afgelopen dit omdat het parcours anders te modderig en daarmee gevaarlijk voor gebruik is.

Hoe laat

Tussen 1900 en 2100 kunt u starten en stoppen wanneer u wilt.
Aanmelden en betalen in het clubhuis (na)bij de bar is verplicht.

Kosten

Leden van JvR de Batauwers kunnen gratis deelnemen (in clubkleding).
Het tarief voor niet leden wordt in de ALV van NOvember 22 vastgesteld ( 2022 tarief was 3,50 euro per deelname ).  Betaling via IDEAL heeft de voorkeur.
Het is mogelijk om deelname af te kopen door lid als recreant (zonder KNWU wedstrijd licentie) waarna deelname in clubkleding mogelijk is (en tevens deelname aan de Gejo woensdagavond competitie).

Let op. Bij deelname gaat u akkoord met onze huisregels en privacyverklaring  Deelname is altijd op eigen risico !