kledingcommissie

De kledingcommissie levert een belangrijke bijdrage aan het functioneren van de vereniging. Middels onze kleding dragen wij onze identiteit uit, zijn we herkenbaar, en worden onze sponsoren in het zonnetje gezet tijdens sportieve prestaties. Daarnaast geeft het ons goede en comfortabele omstandigheden om uren op de fiets door te brengen.

De kledingcommissie beheert de complete levenscyclus van onze kleding. Van het ontwerpen van een nieuwe look (eens in de 4 jaar), het uitzoeken van leveranciers (offertes, prijs/kwaliteit), het verkrijgen van toestemming van bestuur, het uiteindelijk bestellen en verstrekken van de clubkleding. Hierbij hoort ook het bijhouden van (financieel) verantwoorde hoeveelheid voorraad.

Contact met de kledingcommissie loopt via email: kleding@jvrdebatauwers.nl.

Het bestuur heeft eisen voor de kleding:

  • onze clubkleuren rood, zwart en geel moeten duidelijk in het ontwerp terugkomen. De kleuren staan voor de steden van de fusie vereniging JvR de Batauwers (Culemborg en Tiel)
  • Kwaliteit van materiaal (zeem) is belangrijk maar duurste kwaliteit is ongewenst. Kosten mogen niet veel meer zijn dan de voorgaande lichting
  • Kleine maten moeten leverbaar zijn ivm de jeugd
  • voorkeur voor kleine minimale bestel hoeveelheden
  • Bij grote financiële sponsorbijdragen van een kleding merk moet dat meegenomen worden in de keuze.