VVD Wielrenwedstrijd

VVD Wielrenwedstrijd

Zondag 24 februari komt Malik Azmani naar Tiel voor de bijzondere aftrap van de VVD Gelderland campagne.

Tiel – Malik Azmani is de VVD-lijsttrekker voor het Europees Parlement en huidig Tweede Kamerlid. Hij zal aanwezig zijn bij de VVD wielerwedstrijd en bij de bijeenkomst Bereikbaarheid essentieel voor Rivierenland.

Prijs

Op de thuisbasis van JVR de Batauwers trapt de VVD op zondag 24 februari a.s. om 12.00 uur haar sportieve campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart, af. Mark Smits, huidig raadslid in Tiel en kandidaat nr. 6 op de lijst voor de Provinciale Staten namens Rivierenland: “Iedereen mag meedoen aan de VVD wielerwedstrijd; jong, oud, ervaren en beginners. Als unieke hoofdprijs krijgen de eerste drie winnaars een rondleiding met lunch op het Binnenhof, inclusief een persoonlijke ontmoeting met Mark Rutte. Wie wil dat nou niet?”

Wil je meedoen met deze unieke wielerwedstrijd? Dat kan! Deze vindt plaats op 24 februari van 13.30 tot 14.00 uur op de prachtige wielerbaan van JVR de Batauwers aan de Schaarsdijkweg 9.

Aanmelden kan tot en met 20 februari via een mail aan Mark Smits marksmitsvvd@live.nl.
Na de wielerwedstrijd verplaatst de VVD zich naar restaurant BuitenSporig voor de iedereen toegankelijke bijeenkomst Goede bereikbaarheid essentieel voor Rivierenland.

Voorwaarden
Een fiets, een Helm,
Bij deelname gaat u akkoord met onze voorwaarden van parcour gebruik huisregels en gedragsregels