Oog voor Jeffrey Wiese

Oog voor Jeffrey Wiese

jeffrey wieseWielrennen bij JvR de Batauwers is meer dan presteren en winnen (op niveau). Wij willen een vereniging zijn en blijven met oog voor eenieder ongeacht de behaalde prestaties. Daarom willen we graag onze leden en vrijwilligers zichtbaar maken middels het publiceren van een leden profiel….

Even voorstellen:
Mijn naam is Jeffrey Wiese en ik woon in Culemborg. Dat is twintig kilometer van de club vandaan. Ik ben zeventien jaar oud en word in december achttien. Ik rij komend seizoen dus bij de amateurs.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk wielrennen. Hiernaast volg ik een opleiding en ben ik erg actief bezig met film klussen onder mijn eigen naam.

Wat ik zo leuk vind aan wielrennen is het behalen van nieuwe doelen en het steeds langer mee kunnen draaien op een hoger niveau. Ook kan ik even alles vergeten wanneer ik op de fiets stap. Het is een erg bijzonder iets dat fietsen.

Ik fiets op de weg. In de toekomst zou ik het veld wel in willen gaan mocht ik mijn ouders zover krijgen :).

Wat wielrennen bij JvR de Batauwers zo leuk maakt is dat iedereen elkaar steunt om beter te worden. Toen ik een jaar geleden (2019) binnen kwam rollen voelde het erg vertrouwd. Hierdoor heb ik een groei kunnen doormaken.

Mijn mooiste fiets herinneringen zijn de keren dat ik de Mont Ventoux heb beklommen. In 2016 ging ik hier met mijn vader als recreatie fietser heen. Ik had vanaf mijn tentje uitzicht op de Ventoux en wilde hem erg graag beklimmen. Drie jaar later op mijn eigen fiets en in wielerkleding ben ik naar boven geklommen. Toen ik boven kwam kon ik al niet meer wachten op het volgende doel. In 2020 heb ik hem twee keer beklommen, maar nu op mijn droom fiets en in de club kleding! Vanaf dit moment blijft iedere wedstrijd die ik uit kan rijden al een prachtig moment!

Als ik op een onbewoond eiland zou wonen neem ik met 100% zekerheid de Tacx en een fiets mee. Anders ga ik me teveel vervelen…