Oog voor Jens de Vaan

Oog voor Jens de Vaan

Wielrennen bij JvR de Batauwers is meer dan presteren en winnen (op niveau). Wij willen een vereniging zijn en blijven met oog voor eenieder ongeacht de behaalde prestaties. Daarom willen we graag onze leden en vrijwilligers zichtbaar maken middels het publiceren van een leden profiel….

Even voorstellen:
Mijn naam is: Jens de Vaan
Ik woon in: Druten en ben 11jaar oud
Mijn hobby’s zijn: wielrennen, tennissen, judoën en lezen

Wat ik zo leuk vind aan wielrennen is: dat ik elke keer weer verbeter. En dat je elke keer weer nieuwe dingen leert. We hebben op de club een heel mooi parcour. Op de weg en ook zeker in het veld dat maakt het extra leuk. Ik heb elke keer weer zin om te trainen. Ik train in het veld en op de weg. In het veld vind ik het vooral leuk om soms helemaal vies te worden, omdat het helemaal modderig is en je conditie wordt er ook heel goed van. Op de weg vind ik de snelheid en de strijd tegen elkaar heel leuk. De tijdritten op de weg is echt een strijd tegen mezelf, omdat ik elke keer weer iets sneller wil zijn.

Wat wielrennen bij JvR de Batauwers zo leuk maakt is: de gezelligheid met je mede-renners.

Mijn mooiste fietsherinneringen zijn: de tweede plaats in het eindklassement van Hans van de Hengel competitie en ook een aantal keer op het podium. Ook mijn eerste wedstrijd in het veld was heel leuk.

Als ik op een onbewoond eiland zou wonen neem ik de volgende drie dingen mee: mijn wielrenfiets, heel veel eten en drinken en mijn familie.