Oog voor Aniek

Oog voor Aniek

Wielrennen bij JvR de Batauwers is meer dan presteren en winnen (op niveau). Wij willen een vereniging zijn en blijven met oog voor eenieder ongeacht de behaalde prestaties. Daarom willen we graag onze leden en vrijwilligers zichtbaar maken middels het publiceren van een leden profiel….

Even voorstellen:
Mijn naam is Aniek Seelen (van den Aarssen).
Ik woon in Nijmegen
en ben 24 jaar oud.
Mijn hobby’s zijn Wielrennen en creatief bezig zijn.

Wat ik zo leuk vind aan wielrennen is de vrijheid die je er mee krijgt om overal naar
toe te kunnen gaan. Maar daarnaast ook kei hard kunnen gaan in een wedstrijd en een spel proberen te
spelen met je tegenstanders om zo te kunnen strijden voor de winst.
Ik fiets op de weg en op de baan. Dit zijn ook de enige 2 disciplines in paracycling

Wat wielrennen bij JvR de Batauwers zo leuk maakt is dat het een vereniging is voor iedereen. van jong tot oud, van amateur tot elite en van valide renner tot paracyclist.

Mijn mooiste fietsherinneringen zijn naast het behalen van mijn 4 NK-titels en een 4e plek op een wereldbeker, is mijn mooiste fietsherinnering de wedstrijd in Yorkshire.

Voor het eerst werd er een paracycling wedstrijd gekoppeld aan een valide WK. Een dag voor het echte WK waren wij aan de beurt. Er stond zoveel publiek langs de kant dat het voelde alsof je zelf een WK aan het rijden was. Tijdens deze wedstrijd behaalde ik in de internationale top van mijn categorie een mooie 2e plek.

Als ik op een onbewoond eiland zou wonen neem ik de volgende drie dingen mee: mijn wielrenfiets, een hangmat en mijn telefoon.