NK jeugd 2018

In het Brabantse Steenbergen vond het Nederlands Kampioenschap wielrennen plaats op zondag 17 juni 2018. De wedstrijd ging door de winkelstraten en om de kerken over over smalle klinkerwegen. Mooie wedstrijden gezien in de diverse leeftijdcategorie wedstrijden in soms licht regenachtige omstandigheden.
In categorie 1 jongens wedstrijd startte Misha Michielsen uit Eck en Wiel en hij bleef vol overgave achter het peloton aanjagen en werd 32e. In categorie 2 meisjes nam Marissa van Putten uit Tiel deel en ze reed samen met 5 anderen in een kopgroep naar de finish, waar ze 6e werd. Bij categorie 5 jongens namen Antoine Quint uit Deil, en Mark van Kleef uit Kesteren deel aan de wedstrijd. Samen met 54 andere waren ze op weg naar eeuwige roem van de overwinning; in de sprint werd Antoine 5e en Mark 14e.