Corona pauze

jvr de batatuwers no cycling corona

Corona pauze

De Nederlandse regering heeft nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Als bestuur hebben we deze berichtgeving nauwlettend gevolgd en hebben op basis daarvan beslissingen genomen omtrent de wedstrijden en trainingen bij JvR de Batauwers. In dit bericht informeren we je daarover.

We hebben besloten het advies van de KNWU, de oproep van NOC*NSF en gemeente Tiel op te volgen. Dat houdt in dat alle fysieke bijeenkomsten zoals wedstrijden (competitie-, oefen- en trainingswedstrijden), maar ook trainingen, overleggen en vergaderingen tot en met 01 juni zijn afgelast.

Voor de jeugd wordt er via whatsapp roep informatie gedeeld hoe toch bezig te kunnen blijven in deze periode. Oudere renners kunnen zelf een training invulling geven aangezien het nog steeds is toegestaan om alleen te fietsen op de weg

Voor de jeugd organiseren we in Zwift de Paasronde wedstrijd.

Wij vinden het bijzonder vervelend voor alle leden dat er de komende weken niet getraind kan worden op onze mooie wielerbaan. Uit hoofde van de volksgezondheid kunnen wij echter niet anders dan aan de oproep van het kabinet gehoor te geven.

We hopen daarom op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Bestuur JvR de Batauwers